Fondrobot

En fondrobot möjliggör för oss att på ett enkelt och automatiskt sätt att spara och placera våra pengar i fonder, och detta billigt. Detta är det verktyg och hjälpmedel som vi kan nyttja om vi önskar att spara i fonder men som inte har tiden att sitta och göra detta själva.

En fondrobot finner vi i form av en app som på ett mycket prisvänligt sätt hjälper oss som privatpersoner att placera våra pengar i olika billiga fonder. Detta görs utifrån våra önskemål i form av vald inriktning samt vilken risknivå vi valt. Vi lutar oss tillbaka och våra pengar investeras.

Att nyttja en fondrobot, även kallad robotrådgivare, har blivit allt mer populärt. Vi anger själva hur mycket som vi önskar sätta in samt spara varje månad. När detta är gjort, placeras våra pengar, och en fondrobot arbetar kontinuerligt med vår portfölj för att hålla den välbalanserad samt att den omplaceras om detta är av behov.

Vanliga frågor om fondrobotar

Vad kostar det att nyttja en fondrobot?

Att nyttja en fondrobot är ett mycket prisvänligt sätt att få ditt önskade kapital investerat. Kostnaden för en fondrobot ligger vanligtvis mellan 0,5 % upp till 1 % av ditt valda kapital som önskas investeras varje månad. Detta är ett mycket prisvänligt hjälpmedel och verktyg.

Är en fondrobot bra?

Att använda verktyget fondrobot är ett bra sätt om vi önskar att få avkastning på vårt investerade kapital utan att vi själva behöver anstränga oss. Vi behöver själva inte sätta oss in i aktier samt fonder utan detta överlåts till någon annan. Att nyttja en fondrobot är bra.

Är jag garanterad avkastning?

Man är inte garanterad en avkastning med hjälp av en fondrobot. Samtliga investeringar sker i relation till en risk om att förlora allt investerat kapital. Däremot ökar våra möjligheter som inte har rätt kunskap om aktier och fonder att få avkastning på vårt investerade kapital vid användning av en fondrobot.

Är du nöjd med ditt besök?
0 / 5 0